Friday, May 22

JADIKAN LAGU KEGEMARAN ANDA DALAM VERSI PIANO/AKOUSTIK GUITAR DAN KARAOKE

Assalamualaikum dan slmat sjhtera.... trima kasih kerana view2 blog sy ni k.... apa2 pun, sy ingin mmperkenalkn diri dahulu.... nama sy, seperti yg tertera..... asal Sabah, hobi membuat lagu.... ble view la profile sy tuh... sy ni berkebolehan utk membuat/mgkompos lagu sndiri, dari sebuah program yg d pgil FL STUDIO. Dan sy jg ble mnjadikan sbuah lagu tu mnjadi versi karaoke, versi piano n akaoustik guitar. pengalaman sy mgunakan program ini sudah 3 tahun lebih... Sy suda pun byak meng Upload2 lagu kat youtube, n byak mndapat sambutan dr seluruh negara... kbyakan dr mereka byak nk request utk buat versi piano utk lagu yg mereka nak.

Ni adalah lagu versi karaoke daripada Aizat AF 5, iaitu berjudul Lagu Kita. preview version only. Klu nak yg full, ble contact jer la k....



Ni pla adalah lagu yg di compose oleh sy sndiri




N ni pla lagu piano cover, lagu paling feymes sy d YouTube, mndapat sambutan dari seluruh negara. ( Dah lama buat lagu ni, buat pada tahun 2007.... kualiti piano dia still xok. Tapi dapat menarik pndengar dri seluruh negara. Ble la view2 comment mereka tntang lagu My Chemical Romance ,Disenchanted piano cover yg sy buat ni....)




JADi, oleh itu sy mmberi peluang utk pnduduk2 dari negara sy ini utk nak request lagu, atau nk kc jadi versi piano/guitar, versi karaoke, n apa2 saja lah.... Siapa-siapa yg berminat, ble contact sy di :
ym (yahoo messenger ) :
rex_nabil



1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete